Cardex asztali könyöklők

Igazi újdonság az irodaszerek kínálatában, akár az Önök logójával, MOST BEVEZETŐ ÁRON!

Nemcsak gyönyörű, de praktikus kiegészítői is lehetnek minden irodának, dolgozó szobának az asztali könyöklők, melyek védik az asztalok felületét, egységes írás felületet biztosítanak és a jegyzeteléshez mindig kéznél vannak.

Image title

Jelenleg hat féle modellt kínálunk, melyek között megtalálható az egyszerű megjelenésű, heti tervezőként működő darab, de olyan színes dizájnok is, melyek a hölgyek, az urak, vagy a gyerekek ízlését tükrözik.

A kiváló minőségű, 20 lapos, 60×42 cm méretű könyöklők alsó szegélyét színben harmonizáló, műbőr bevonatú ráhajló szegély védi, melynek egyedi emblémázását már kis darabszámban is vállaljuk.

Ajándékozza meg Ön is üzletfeleit, partnereit ezzel az egyedi reklámajándékkal, melyek hosszú időn át, nap mint nap emlékeztetik majd a megajándékozottat az Ön cégére!

Vásároljon Cardex asztali könyöklőket MOST (december 20.) BEVEZETŐ ÁRON!

Image title

2016 év végéig minden megvásárolt Cardex asztali könyöklő kedvezményes árának 5 %-át átutaljuk adományként, egy Ön által kiválasztott civil szervezetnek.

Az adományozás és az adomány útjának nyomon követése a LAHA (Love All Help All) holnapján keresztül történik, ahová vevőink és a kiválasztott non-profit szervezet is díjmentesen tud regisztrálni és bejelentkezni.

Image title

 

Ha ajándékba adná az asztali könyöklőket, ajánljuk Önnek „Gigant” méretű, elegáns Cardex dísztasakjainkat, melyekre – az akció ideje alatt – 20 % KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK.

Az asztali könyöklőket E- Katalógusunkban az „Egyéb Termékek/Irodaszer” menüpontja alatt tekinthetik meg.

Keressen minket a további részletekért és az emblémázás feltételeiért! Örömmel várjuk jelentkezését!