Cardex irodaszerek

Irodaszer kollekcióink segítségével színt vihet az unalmas irodai életbe, díszítheti vele otthonát, vagy szolgálhat céges ajándékként is.

2016 év végéig minden megvásárolt Cardex Irodaszer árának 5 %-át átutaljuk adományként, egy Ön által kiválasztott civil szervezetnek.

Image title

Az adományozás és az adomány útjának nyomon követése a LAHA (Love All Help All) honlapján keresztül történik, ahová vevőink és a kiválasztott non-profit szervezet is díjmentesen tud regisztrálni és bejelentkezni.

 

Image title

 

A látványos és változatos dizájnoknak köszönhetően kiválóan alkalmasak ezen termékeink ajándéknak is, ha praktikus, széles körben használható meglepetést keres.

Az irodaszerek kollekciókban kaphatók, melyekben egy dizájnból négy féle terméket – gumis mappát, füzetboxot, gyűrűs mappát és fém csiptetővel ellátott felíró táblát, valamint hozzá illő tasakot is kínálunk. Minden irodaszer A4-es méretben kapható.

Céges ügyfeleink részére kiemelten ajánljuk az Unicef termékcsaládokat, melyek megvásárlásával Ön is hozzájárul a segélyszervezet munkájához.

Image title

A teljes választékot E-katalógusunk „Egyéb termékek/Irodaszer” menüpontja alatt tekinthetik meg. További információkért keressen minket elérhetőségeinken!