Autóillatosító

Reklámillatosító az Ön cégének logójával

Rendelje meg most kedvezményes áron és jótékonykodjon egyszerre!

228,- Ft + ÁFA/db helyett most 198,- Ft + ÁFA/db áron vásárolhatnak egyedi autóillatosítót és a kedvezményes vételár 5%-át az Önök által megjelölt civil szervezetnek utaljuk át a Love All, Help All mozgalom segítségével.

Image title

(Az akció minimum 100 db rendelése esetén érvényes)

Image title

Az Ön cége/intézménye számára is ideális szóró ajándék lehet az egyedi grafikával készülő autóillatosító, mely nem csak kellemes látványt nyújt, de illatával is felhívja magára, és ez által az Ön cégére a figyelmet. Egy igazán sikeres reklámajándékról van szó, hiszen önmagában is használati értékkel bír, valamint minden nap szem előtt van, erősítve így cége/intézménye imidzsét.

Válasszon legnépszerűbb formáink közül!

Image title

Milyen illattal szeretné?

Már 100 darabos mennyiségtől, akár két különböző illattal rendelhető. Számos illat közül válogathatnak, mint például: barack, citrom, exotic, fahéjas alma, fenyő, new car, vanília stb.

Tegyük együtt egyedivé!

Az autóillatosítót és a hátlapot is, akár oldalanként különböző grafikával készítjük Önnek.

· Küldje el nekünk az illatosító és a hátlap (blister) 2 oldalán a megjeleníteni kívánt logót, fotót, grafikát, információkat stb. és mi az alábbihoz hasonló látványtervet készítünk, melyen a hátlap és az illatosító élethű makettjét is bemutatjuk Önnek!

· Kétrétegű aromazáró tasakban, hozzáfűzött hátlappal csomagoljuk.

· Szakembereink segítenek a tervezésben is, melynek egyszeri költsége 5000,- Ft + ÁFA.

Image title

Rendelje meg most, akciós áron!

 

Tegye igazán különlegessé!

Amennyiben igazán stílusos reklámajándékkal szeretne kedveskedni ügyfeleinek, rendeljen Cardex üdvözlőlapot – akár egyedi belső szöveggel- és ehhez mellékelve küldje el a reklámillatosítót!

Image title