Rólunk mondták

Vásárlói visszajelzések

„Már régen kerestünk prémium termékeinkhez megfelelő színvonalú reklámtáskát. Több ajánlat megtekintése után a Brand & Logo Kft. mellett döntöttünk, mert nagyon profin – ráadásul díjmentesen – tervezték meg  tasakot és a bio termékeinkhez  illő Cardex ÖKO tasakon nagyon jól mutatnak az általunk forgalmazott márkák. A vevőinknek is nagyon tetszik, sőt a reklámtasak olyan jól sikerült, hogy Csehországi partnerünk is rendelt belőle egy jelentős mennyiséget.”

Lőrinc Sándor
ügyvezető
Tony Bennett Hungary Kft.

“A megrendelt tasakokat időben megkaptuk és ismételten nagyon megvagyunk elégedve a Cardex Kft. szolgáltatásával.  A grafikai munka igényes, partnereink közül már többen megdicsérték az egyedi ajándék- és italzacskóinkat. Külön köszönet Önnek a gyors kivitelezésért, a grafikus kollégának pedig a szép munkájáért. Munkájukhoz további sok sikert és új megrendeléseket kívánok, igazán öröm Önökkel a munka.”

Szabó Renáta
szervezési előadó
Diósd Nagyközség Önkormányzat
Polgármesteri Hivatal

“Több éve már, hogy kapcsolatba kerültem a céggel, mely munkakapcsolat azóta is kiválóan működik. Megbízhatóságuk, rugalmasságuk és minőségi termék kínálatuk miatt évek óta nincs szükség új beszállító felkutatására, ez nagymértékben megkönnyíti munkánkat ebben a rohanó világban. Kívánom, hogy más cégek is megtapasztalják a Brand & Logo Kft. pozitív munkamorálját, amit mi már évek óta értékelünk és elismerünk.”

Dénes Kriszta
titkárság
Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft.

“Több éve a Brand&Logo-tól rendelem a papírtáskákat. A Kollégák készséges, lelkiismeretes, gyors kiszolgálása és a termékválaszték meggyőzött arról, hogy nem szükséges a piacon keresgélnem. Mindig sikerül az alkalomhoz illő terméket megtalálni.”

Bedi Bernadett
munkatárs
Pannonhalmi Főapátság

“Az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem dísztasakjait, képeslapjait, jegyzettömbjeit a Cardex készítette. Nagyon elégedettek voltunk mindegyik projekt alkalmával. Öröm együtt dolgozni Bencsik úrral és munkatársaival, rendkívüli rugalmasságukra, kreativitásukra és precizitásukra mindig számíthatunk.”

Paula Folly
Marketing és kommunikációs referens
Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem